Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: contact@fardurimachiaj.ro

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Conditii de Expediere Comenzi
Orice comanda plasata pe website-ul nostru www.fardurimachiaj.ro se va confirma telefonic inainte de a fi livrata, de catre cumparator sau de catre unul din operatorii nostri. In lipsa acestei confirmari verbale  comanda nu va fi expediata. Deasemenea, ne rezervam dreptul de a nu onora comenzi efectuate de clienti care nu au ridicat colete expediate anterior, decat cu plata integrala a comenzii in avans. Comenzile se pot expedia prin Posta Romana (termen de livrare- intre 2 si 4 zile, in functie de destinatie si conditii meteo) sau printr-o firma de curierat (termen de livrare- intre 24 si 72 de ore, in functie de momentul plasarii comenzii, de destinatie si de conditiile meteo).

 

Procedura de Retur
Legislaţia română prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.” (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000).

Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie (exemplu: factura, cadouri, cupoane de reducere).
Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost desigilate ori folosite.

Produsele se vor returna, în ambalajul original și nedesigilate în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, anunţând acest retur în prealabil, doar în scris, pe adresa de e-mail, menţionând data comenzii şi numele pe care s-a făcut comanda iniţială. Dupa ce e-mail dvs. a fost citit de unul dintre angajatii nostrii, acesta o sa va contacteze telefonic pentru a stabili detaliile cu privire la returul produsului / produselor. Se va restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastră, doar dupa primirea returului si dupa o verificare atenta si amanuntita a produselor returnate.

In colet, langa produs, se va aseza o foaie de  hartie cu urmatoarele date:

– numele persoanei care a efectuat comanda;

– data in care a primit coletul;

– numele si contul bancar (IBAN) in care doriti sa vi se returneaze banii;

– motivul returnarii;

– produsul/produsele returnate.

Produsele trebuie ambalate foarte bine pentru a nu suferi deteriorari de orice fel in timpul transportului. Produsele deteriorate datorita unei ambalari defectuoase sau manipulari necorespunzatoare la returul catre vanzator, nu vor fi acceptate pentru retur si retrimise cumparatorului.

Plata transportului produselor de la www.fardurimachiaj.ro catre client si de la client catre www.fardurimachiaj.ro revine in responsabilitatea clientului (pe cheltuiala clientului), folosind un serviciu de transport care sa asigure integritatea produselor returnate, www.fardurimachiaj.ro isi rezerva dreptul de a alege serviciul de transport (Posta Romana sau Curierat Rapid).

Produsele returnate vor fi expediate fără ramburs.

www.fardurimachiaj.ro va înapoia contravaloarea comenzii în maxim 30 de zile de la data primirii returului.
Pentru produsele care ajung deterioarate la client, din vina firmei de curierat sau a unei ambalari necorespunzatoare, termenul de sesizare al acestui fapt este de 48 ore din momentul primirii coletului, (telefonic sau în scris pe e-mail).

www.fardurimachiaj.ro nu accepta colete cu ramburs.

Rambursarea banilor se va face  in contul  IBAN, ce va fi trimis de catre dvs. pe adresa noastra de e-mail contact@fardurimachiaj.ro, tocmai pentru a evita eventualele neintelegeri, daca acesta ar fi comunicat prin intermediul telefonului. In acest fel va asumati in totalitate raspunderea cu privire la corectitudinea Contului bancar si a titularului acestuia.

 

Declararea Responsabilitatii

Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietatea www.fardurimachiaj.ro. Ne rezervăm dreptul de a nu onora o comanda în cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu mai exista in stoc. Orice reclamaţie privind diferente cantitative sau calitative va fi transmisă la adresa de mail contact@fardurimachiaj.ro  în maximum 48 de ore de la recepţionarea produselor (telefonic sau în scris pe e-mail).

Taxe Aplicate

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului afişat pe site şi din cheltuielile de expediţie(costul total al comenzii va fi confirmat si telefonic de catre un operator al site-ului www.fardurimachiaj.ro)

Preturile afisate pe site includ TVA.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Truse Fraduri Profesionale si Machiaj (fardurimachiaj.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Truse Fraduri Profesionale si Machiaj (fardurimachiaj.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Dispute si Conflicte

Orice conflict aparut se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele doua părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.

Dispozitii Finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii şi cumpărarea produselor, clientul acceptă fără obiecţiuni TERMENII ŞI CONDIŢIILE din prezentul document, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.