Procedura de Retur

Legislaţia română prevede: „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.” (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000).

Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie (exemplu: factura, cadouri, cupoane de reducere).
Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost desigilate ori folosite.

Produsele se vor returna, în ambalajul original și nedesigilate în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, anunţând acest retur în prealabil, doar în scris, pe adresa de e-mail, menţionând data comenzii şi numele pe care s-a făcut comanda iniţială. Dupa ce e-mail dvs. a fost citit de unul dintre angajatii nostri, acesta o sa va contacteze telefonic pentru a stabili detaliile cu privire la returul produsului / produselor. Se va restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastră, doar dupa primirea returului si dupa o verificare atenta si amanuntita a produselor returnate.

In colet, langa produs, se va aseza o foaie de  hartie cu urmatoarele date:

– numele persoanei care a efectuat comanda;

– data in care a primit coletul;

– numele si contul bancar (IBAN) in care doriti sa vi se returneaze banii;

– motivul returnarii;

– produsul/produsele returnate.

Produsele trebuie ambalate foarte bine pentru a nu suferi deteriorari de orice fel in timpul transportului. Produsele deteriorate datorita unei ambalari defectuoase sau manipulari necorespunzatoare la returul catre vanzator, nu vor fi acceptate pentru retur si retrimise cumparatorului.

Plata transportului produselor de la www.fardurimachiaj.ro catre client si de la client catre www.fardurimachiaj.ro revine in responsabilitatea clientului (pe cheltuiala clientului), folosind un serviciu de transport care sa asigure integritatea produselor returnate, www.fardurimachiaj.ro isi rezerva dreptul de a alege serviciul de transport (Posta Romana sau Curierat Rapid).

Produsele returnate vor fi expediate fără ramburs.

www.fardurimachiaj.ro va înapoia contravaloarea comenzii în maxim 30 de zile de la data primirii returului.
Pentru produsele care ajung deterioarate la client, din vina firmei de curierat sau a unei ambalari necorespunzatoare, termenul de sesizare al acestui fapt este de 48 ore din momentul primirii coletului, (telefonic sau în scris pe e-mail).

www.fardurimachiaj.ro nu accepta colete cu ramburs.

Rambursarea banilor se va face  in contul  IBAN, ce va fi trimis de catre dvs. pe adresa noastra de e-mail contact@fardurimachiaj.ro, tocmai pentru a evita eventualele neintelegeri, daca acesta ar fi comunicat prin intermediul telefonului. In acest fel va asumati in totalitate raspunderea cu privire la corectitudinea Contului bancar si a titularului acestuia.